Fave Youtubers

Sunday, June 26, 2016


Šiomis dienomis manau dauguma merginų žiūri Youtube. Aš irgi viena iš jų. Čia parodytos tik kelios mano mėgstamiausios youtuberės. Nors jų yra begalė. Kelios kuria vlogus, kitos viską kas susiję su makiažu, taip pat yra ir tų kurios kuria juokingus video. Ir taip, aš seku jų labai daug. Ir taip, aš kiekvieną dieną žiūriu Youtube. Manau dauguma iš jų yra gana žinomos ir Lietuvoje. Tikiuosi rasi ką nors patinkančio. Xoxo!

These days I think most of the girls watch Youtube. I'm also one of them. There shows just a few of my favorite YouTuber's. While there are a lot. Some creates vlogs, other everything related to makeup, there are also who creates funny video's. And yes, I follow many of them. And yes, I watch Youtube every day. I guess most of them are quite known in Lithuania. I hope you will find something what you like. Xoxo!

My instagram: bernadeta200
My snapchat: bernadeta200


You Might Also Like

2 Notes

  1. Am... taip ir nesupratau dideles sio iraso reiksmes. Kiek merginu nepatingejo surast kiekviena tavo youtubere ir pasidometi apie ka jos kuria? As ne ju tarpe tikrai :D. Galejai bent jau ju kanalu linkus parasyti, papasakoti daugiau apie jas, kokius video jos kuria, kaip jas radai, kuo jos issiskiria is kitu ir pns.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na, manau nesunku į youtube įrašyti jų vardus ir pasižiūrėti jų kuriamus video. Jeigu pasakočiau apie kiekvieną atskirai, tai būtų labai panašu. Nors jos kuria panašiomis temomis, bet jų video yra skirtingi. :)

      Delete