SUNDAY IN RED // WITH MANZARA // LT

Sunday, January 13, 2019



Hey! Labas!
Nors aš pasirinkau rašyti šiame bloge anglų kalba, bet šiandien šis blogpost’as bus lietuviu kalba, skirtas visoms mano blogo skaitytojoms iš Lietuvos. Labai laukiu kada ir vėl bus šilti orai, nes aš labai nemėgstu blogo oro, tokio kaip dabar Lietuvoje. Bet orą gali pataisyti tik šilti, jaukūs drabužiai ir gera nuotaika!


Taigi, šiandien noriu jums pristatyti internetinę madingų drabužių parduotuvę – MANZARA.COM! Šioje parduotuvėje gausybė įvairiausių drabužių, taip pat galima rasti daug šių metų populiariausių tendencijų. Kas yra šaunu! Labai daug įvairių pasirinkimų ir tikrai atrasite savo mėgstamų dalykų. Peržiūrėjusi visus jų turimus drabužius labiausiai buvau susižavėta jų siūlomomis striukėmis. O žiemai artėjant kaip tik ir norisi įsigyti naują, jaukią ir šildančią striukę!


 Viena mano favoričių striukių iš Manzaros yra Dirbtinio Kailio Paltas TOMASA švelniai rožinės arba raudonos spalvos. Negaliu apsispręsti, kuris atrodo gražiau.. Tiesą sakant, visada galvojau įsigyti tokį kailinį paltą, bet vis galiausiai apsigalvodavau ir pasakydavau sau, kad kitą kartą tikrai nusipirksiu. Šie Tomasa dirbtinio kailio paltai sudaryti iš 95% poliesterio ir 5% elestano. Puikiai tinka rudenio, tiek žiemos orui ir nerealiai atrodo! 

Tiek su raudonos tiek su švelniai rožinės spalvos paltu atrodysite nepakartojamai, o svarbiausia nesijausite šaltai. Visada prieš įsigyjant naują drabužį įsivaizduoju jį galvoje su tam tikrais aksesuarais ir tam tikroje aplinkoje, emocijoje. Idėjos visada skraidžioje mano galvoje. Ir aš visiškai galiu įsivaizduoti vėrint šį kailinį paltą ir nekantrauju to padaryti! 


+ kelios nuotraukos iš šiandienos Olando kepurėje. Nuostabi vieta praleisti sekmadienį, tik gaila, kad buvo labai labai šalta!




Jeigu galvojate užsukti į šią parduotuvę – nedvejokite! O jeigu rasite ką nors mielo ir jums patinkančio, o taip tikriausiai ir bus, prisiminkite, kad pirkimas yra 100% saugus. Taip pat, nepamirškite, kad bet kurią internetu įsigytą prekę, per 14 dienų nuo užsakymo galite grąžinti ir atgauti už prekę sumokėtus pinigus net nenurodant jokios priežasties. Jūs galite keisti į kitą dydį, į kitą prekę arba, kaip jau ir minėjau, atgauti sumokėtus pinigus. Svarbu paminėti, kad siuntimo kaina visoje Lietuvoje yra 2,99 Eur. O jeigu užsakymo suma viršija 70 Eur – siuntimas nemokamas! Įprastas pristatymo laikas nuo 4 iki 6 dienų. Prekių, kurių nėra sandėlyje pristatymo laikas nuo 8 iki 11 dienų.

Jeigu ir jūs leidžiate savo laisvą laiką naršydamos po internetines parduotuves, ką aš darau labai dažnai ir poto praleidusi daugiau nei valandą žiūrinėdama, vis tiek nieko nenusiperku, būtinai užsukite ir į šią! Tikiuosi jums patiko šis įrašas ir su nekantrumu lauksiu jūsų visų kitame savo blogpost‘e!

Užsukite į MANZARA internetinę madingų drabužių parduotuvę – čia. 

 love, Bernadeta

You Might Also Like

3 Notes


  1. custom photo blanket is your online source for custom custom hard hats,cheap custom hat and designer backpacksand and custom sweatshirts specifically customized with your logo, artwork or slogan

    ReplyDelete